Siirry hakuun ja työkalulinkkeihin
Siirry osion navigaatioon
Siirry päänavigaatioon

Takaisin Aikakausmedia/Mediakasvatus -sivulle
Lehden tiedot

Sairaanhoitaja

Media, jolla tavoitat hoitotyön ammattilaiset. Sairaanhoitaja-lehti on paitsi Sairaanhoitajaliiton jäsenlehti myös hoitotyön johtava ammattilehti Suomessa. Se tavoittaa 71 000 lukijaa (LT 2016). Erittäin tyytyväisten ja tyytyväisten lukijoiden osuus on 94 prosenttia. Yhtä lehden numeroa luetaan huikeat 2,5 kertaa ja lukemiseen käytettävä aika on kasvanut. 69 prosenttia lukijoistamme lukee lehteä puolesta tunnista tuntiin. Sairaanhoitaja-lehti tarjoaa mainostajalle kiinnostavan mediaympäristön. Lehtemme mediakokonaisuuteen kuuluvat mobiilisovellus, Sairaanhoitaja-digi ja Sairaanhoitajaplus-uutiskirje. Kaikkiin digitaalisiin kanaviin on mahdollista ostaa mainostilaa. Tutustu: https://mainostajalle.sairaanhoitajat.fi/

Kustantaja: Fioca Oy
Numeroita: 8 kpl vuodessa
Alennettu hinta: 91.3 €
Asiakaspalvelu: eva.agge@sairaanhoitajalehti.fi Puh: 010 321 3342

Lehden tilaus

Tilauslomake

Tilaajan
tiedot
Maksajan tiedot

Sähköinen laskutus
Tilaus alkaa Tilaus on määräaikainen 12 kuukautta. Takautuvasti ei voi tilata. Tilauksen käsittely kestää noin 2 viikkoa.

Ohjeet

Täytä oheinen tilauslomake jos haluat tilata tämän lehden. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Alennukset tarkoitettu vain kouluille ja oppilaitoksille.

Tilaus on määräaikainen 12 kuukautta ( huom. poikkeuksena Talentum Median lehdet, jotka ovat kestotilauksia) ja alkaa tilauspäivästä. Takautuvasti ei voi tilata.