Siirry hakuun ja työkalulinkkeihin
Siirry osion navigaatioon
Siirry päänavigaatioon

Takaisin Aikakausmedia/Mediakasvatus -sivulle
Lehden tiedot

Apu

Kaikkien tuntema Apu on Suomen suurin viikkolehti. Avun toimitus kokoaa viikoittain laadukkaan ja ajankohtaisen lukupaketin, joka sisältää runsain mitoin tiukkaa asiaa, viihdyttävää ajanvietettä ja rahanarvoista hyötyä. Ymmärtääkseen nykyhetkeä, täytyy tuntea historiaa. Sen vuoksi Apu julkaisee vuonna 2019 kerran kuussa kiinnostavan 12-sivuisen lukupaketin, Historia-Avun. Lisäksi vuoden aikana ilmestyy kaksi Apu Special -lehteä, joiden teemoina ovat Maailman ihmeet ja Nostalgia. Avun mukana pääset ihanille nojatuolimatkoille kohteisiin, jotka kiinnostavat kaikkia – niin kotimaassa kuin kauempanakin. Kerran kuukaudessa perehdytään myös automaailman uutuuksiin ja klassikoihin. Jokaisesta numerosta löytyy myös inspiraatiota ruoanlaittoon sekä lumoava luontojuttu. Kohderyhmä: Avun lukija on aikuinen suomalainen mies tai nainen, ahkera hyvinvoinnin rakentaja, jolle terveys, koti ja ympäristö ovat tärkeitä.

Kustantaja: A-lehdet Oy
Numeroita: 52 kpl vuodessa
Alennettu hinta: 178.2 €
Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi Puh: 09 759 6622

Lehden tilaus

Tilauslomake

Tilaajan
tiedot
Maksajan tiedot

Sähköinen laskutus
Tilaus alkaa Tilaus on määräaikainen 12 kuukautta. Takautuvasti ei voi tilata. Tilauksen käsittely kestää noin 2 viikkoa.

Ohjeet

Täytä oheinen tilauslomake jos haluat tilata tämän lehden. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Alennukset tarkoitettu vain kouluille ja oppilaitoksille.

Tilaus on määräaikainen 12 kuukautta ( huom. poikkeuksena Talentum Median lehdet, jotka ovat kestotilauksia) ja alkaa tilauspäivästä. Takautuvasti ei voi tilata.