Siirry hakuun ja työkalulinkkeihin
Siirry osion navigaatioon
Siirry päänavigaatioon

Takaisin Aikakausmedia/Mediakasvatus -sivulle
Lehden tiedot

Lapsen Maailma

Lehti tarjoaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa lapsista, nuorista, perheestä sekä kasvatuksesta kaikille lasten ja nuorten asioista kiinnostuneille. Lapsen Maailma on ainoa ei-kaupallinen lapsiperheille sekä lasten ja nuorten vanhemmille suunnattu kuukausilehti. Tätä tasokasta julkaisua lukevat myös monet kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset. Lehden keskiössä ovat lasten, nuorten ja perheiden asiat. Sen valoisa maailmankuva on suvaitsevainen, tasa-arvoinen ja huomioi kaikessa lapsen edun. Lapsen Maailmaa kustantaa vuonna 1937 perustettu Lastensuojelun Keskusliitto, joka edistää lasten ja perheiden yhdenvertaisuutta sekä lapsen oikeuksien toteutumista päätöksenteossa (www.lskl.fi). Näin lukijamme kuvaavat lehteä: ”Asiallisuus yhdistyy pilkkeeseen silmäkulmassa.” ”Luotettavaa tietoa, ei pelkkää pintakuohua.” Lapsen Maailmaa kustantaa vuonna 1937 perustettu Lastensuojelun Keskusliitto. Vuonna 2019 ilmestyy jo lehden 78. vuosikerta. Lapsen Maailma ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Lapsen Maailma julkaisee myös Kirjanmerkki-podcastia lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Podcastia juontaa toimittaja ja mediakasvattaja Maija Puska. Podcastin ensimmäiset jaksot julkaistiin lokakuussa 2018.

Kustantaja: Lastensuojelun Keskusliitto
Numeroita: 11 kpl vuodessa
Alennettu hinta: 45 €
Asiakaspalvelu: jonna.vauramo@jaicom.com Puh: 03 4246 2222

Lehden tilaus

Tilauslomake

Tilaajan
tiedot
Maksajan tiedot

Sähköinen laskutus
Tilaus alkaa Tilaus on määräaikainen 12 kuukautta. Takautuvasti ei voi tilata. Tilauksen käsittely kestää noin 2 viikkoa.

Ohjeet

Täytä oheinen tilauslomake jos haluat tilata tämän lehden. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Alennukset tarkoitettu vain kouluille ja oppilaitoksille.

Tilaus on määräaikainen 12 kuukautta ( huom. poikkeuksena Talentum Median lehdet, jotka ovat kestotilauksia) ja alkaa tilauspäivästä. Takautuvasti ei voi tilata.